Κύριο περιεχόμενο

  • Ξεχωριστή εμπειρία

Φανταστείτε να ξυπνάτε δίπλα σε μια ανέγγιχτη παραλία και πάνω από κρυστάλλινα νερά, να κάνετε ένα σύντομο μπάνιο και μετά να απολαμβάνετε το πρωινό σας με τους φίλους η την οικογένεια σας μακριά από πολύβουες πόλεις και κάτω από το καταγάλανο Ελληνικό ουρανό. Αφήστε τον άνεμο να σας οδηγήσει στον επόμενο προορισμό σας μετά από ένα σύντομο ταξίδι και βρείτε το ιδανικό μέρος για σας να ρίξετε άγκυρα.

  • Εξερευνίστε πολαπλούς προορισμούς και απρόσιτες περιοχές

Νοικιάζοντας το δικό σας ιστιοπλοϊκό σκάφος σας παρέχει πολλά πλεονεκτήματα που δύσκολα θα βρείτε συγκεκριμένα σε άλλο είδος διακοπών .Επισκεφτείτε πολλους και διαφορετικούς προορισμούς ακόμα και μη προσβάσιμους από ξηράς. Νιώστε την αίσθηση του να έχετε τον άνεμο ως κινητήριος δύναμη και αφουγκραστείτε τους ήχους της θάλασσας και της φύσης. Κάντε το μπάνιο σας διαφορετική παραλία και εξερευνήστε καινούργιες τοποθεσίες καθημερινά έχοντας της περισσότερες ανέσεις ενός σπιτιού μαζί σας.

  • Επισκεφτείτε κοσμοπολίτικα νησιά

Εάν εσείς και η παρέα σας επιθυμητέ διακοπές σε πολύβοα νησια .

Με τον έναν η τον άλλο τρόπο οι διακοπές με ιστιοπλοικό σκάφος θα σας αποζημιώσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Ρωτήστε μας για τυχόν απορίες και θα οργανώσουμε για εσάς τις ιδανικές σας διακοπές. Είμαστε βέβαιοι πως θα αγαπήσετε αυτό το είδος διακοπών.