Κύριο περιεχόμενο

Η Ελλάδα είναι κατά τη γνώμη μας ο απόλυτος προορισμός για διακοπές με ιστιοπλοικό. Αυτός είναι κ ο λόγος που έχει και έναν από τους μεγαλύτερους στόλους ενοικιαζόμενων και ιδιωτικών σκαφών στο κόσμο (αν όχι το μεγαλύτερο) .Υπάρχουν προορισμοί για κάθε γούστο είτε θέλετε να χαλαρώσετε, είτε να περάσετε πιο πολλές ώρες σε κοσμοπολίτικα μέρη ή ακόμα αν θέλετε να επιδοθείτε σε πιο αγωνιστικό στιλ ιστιοπλοΐας.
  • 277 νησιά που κατοικούνται και παραπάνω από 5000 ακατοίκητα
Θα χρειαστούν πολλές επισκέψεις στην ελληνική επικράτεια, προκειμένου να επισκεφθούν κάθε ένα από αυτά.
  • Ιδανικές συνθήκες για ιστιοπλοΐα
Από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Οκτωβρίου ο καιρός στην Ελλάδα είναι φανταστική .Μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό χρονικό διάστημα ανάλογα με τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι ο καιρός θα είναι σύμμαχός σας. Οι άνεμοι είναι πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε να μετακινούνται από το ένα μέρος στο άλλο. Ανάλογα με το ποια μήνα ή / και την περιοχή που θα επιλέξετε, ο άνεμος μπορεί να είναι αρκετά ισχυρή για τους απαιτητικούς λάτρεις της θάλασσας.
  • Μικρή διάρκεια ταξιδιού μεταξύ των προορισμών
Λόγω της γεωγραφικής μορφολογίας στην Ελλάδα, υπάρχει πάντα ένα νησί ή στεριά που μπορεί να επιτευχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορούμε να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε το ταξίδι σας με έναν τρόπο που θα μεγιστοποιήσει τον αριθμό των νησιών που μπορείτε να επισκεφθείτε.
  • Ιστορία
Η Ελλάδα είναι μια χώρα με μεγάλη ιστορία και κάθε γωνιά του έχει τα δικά του μυστικά να αποκαλύψει. Εξερευνήστε τα αρχαία ερείπια του ναού και να επισκεφθείτε Βυζαντινές Εκκλησίες κατά τη διάρκεια ιστιοπλοϊκό ταξίδι σας, συνδυάζοντας την ευχαρίστηση με τον πολιτισμό.
  • Φιλοξενία και Κουζίνα
Η περίφημη μεσογειακή κουζίνα σερβίρεται πάντα με ένα χαμόγελο στην Ελλάδα. Τοπική κουζίνα είναι μία από τις πιο υγιεινές στον κόσμο και δοκιμάζει σίγουρος φανταστικό.
  • Αειφορία
Επιλέγοντας Ελλάδα για τον προορισμό ιστιοπλοΐα σας, τη στήριξη των μικρών κοινοτήτων έξω από τα μεγάλα κέντρα, όπως η Αθήνα, η οποία ρελέ, σχεδόν εξ ολοκλήρου, στο tourism.Small και οικογενειακή επιχείρηση είναι να