Κύριο περιεχόμενο

Εφ όσων αποφασίσατε να περάσετε τις διακοπές σας με ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος ,ήρθε η ώρα να διαλέξετε το σωστό. Ακολουθούν μερικοί λόγοι για να διαλέξετε ένα σκάφος από το στόλο της Zoύρας Κότερα.
colazesailing
  • Υψηλή ποιότητα

Στη Ζούρας Κότερα πιστεύουμε ότι το βασικό συστατικό για ένα επιτυχημένο ταξίδι με ιστιοπλοϊκό σκάφος είναι η άψογη κατάσταση του. Αγαπάμε τα σκάφοι μας και τα συντηρούμε με μεγάλη φροντίδα και αγάπη.

  • Άψογο σέρβις και 24η τεχνική βοήθεια

Όταν θα νοικιάσετε ένα ιστιοπλοϊκό από εμάς θα έχετε το καλύτερο δυνατό και φιλικό σέρβις. Θέλουμε να αισθάνεστε ότι ταξιδεύετε με το δικό σας σκάφος και η φιλοσοφία μας είναι να βλέπουμε τους πελάτες μας σαν φίλους .Θα βρισκόμαστε δίπλα σας καθ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας από τη διαδικασία παραλαβής μέχρι τη διαδικασία παράδοσης .Τα τηλέφωνά μας θα βρίσκονται 24 ώρες διαθέσιμα για οποιαδήποτε βοήθεια ,απορία ή διευκρίνιση.

  • Γίωτινκγκ από το 1985

Η εταιρία μας δραστηριοποιείτε στο χώρο του γιωτινκγ από το 1985 και όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας αντικατοπτρίζονται στα σκάφοι και στο σέρβις μας .

  • Ανταγωνιστικές τιμές

Έχοντας δικό μας στόλο σκαφών μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα σκάφοι μας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με την Ελληνική αγορά. Στείλτε μας τη ζήτηση σας και θα σας δώσουμε τη καλύτερη δυνατή προσφορά για το σκάφος και τη περίοδο που ενδιαφέρεστε.