Κύριο περιεχόμενο

Καταδύσεις

Συνδυάστε ιστιοπλοΐα με κατάδυση και εξερευνήστε τις υποθαλάσσιες ομορφιές της Ελλάδας .Μπορούμε να σας παρέχουμε πλήρη καταδυτικό εξοπλισμό για μια μοναδική υποβρύχια εμπειρία. Μαζί σας στο ταξίδι θα σας συνοδέψει και ένας έμπειρος και πιστοποιημένος δύτης για να έχει την επίβλεψη των υποβρύχιων δραστηριοτήτων.

Ψάρεμα και ψαροντούφεκο

Εάν έχετε πάθος με το ψάρεμα ,θα σας προμηθεύσουμε με τον κατάλληλο ιδιόκτητο εξοπλισμό για να επιδοθείτε στο αγαπημένο σας άθλημα.Θα σας ενημερώσουμε για τα σωστά σημεία για κάθε είδους ψάρεμα ή μπορούμε να σας διαθέσουμε έναν από τους έμπειρους skipper μας με επιπλέον γνώσεις πάνω στο ψάρεμα.

Ανακαλύψτε την αρχαία Ελλάδα

Κάθε γωνιά της Ελλάδος είναι γεμάτη από τα σημάδια του πολιτισμού του παρελθόντος. Μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς ,ένα ταξίδι στοχευόμενο στις αρχαιολογικές περιηγήσεις στον Νησιωτικό χώρο .Κατόπιν ζήτησή σας ,μπορούμε να σας διαθέσουμε και έναν πιστοποιημένο ξεναγό, καθώς και μεταφορά από το σκάφος στους αρχαιολογικούς χώρους και πίσω.

BACHELOR PARTIES

Πριν την πιο ξεχωριστή σας μέρα αφήστε να ετοιμάσουμε για εσάς ένα μοναδικό ταξίδι /party.Τι καλύτερο από το να περάσετε τις τελευταίες μέρες ως bachelor/bachelorette κάτω από τον Ελληνικό ήλιο και πάνω στην καταγάλανη θάλασσα. Αυτού του είδους το ταξίδι έχει μικρότερη διάρκεια από το συνηθισμένα ιστιοπλοϊκά ταξίδια ,συνήθως 3 με 4 μέρες.Η προσφορά που θα σας κάνουμε για το ταξίδι θα είναι all inclusive(σκάφος,skipper,προμήθειες ,καύσιμα) .

Ελληνική γευσιγνωσία

Κάθε ιστιοπλοϊκό ταξίδι μπορεί να γίνει λίγο πιο νόστιμο έχοντας μαζί σας μια έμπειρη hostess ,η οποία θα σας ετοιμάζει κάθε μέρα διαφορετικό menu ,πάντα βασισμένο στα γούστα σας ,στην τοπική κουζίνα και στα ντόπια υλικά. Σε αυτό το είδος ναύλου θα σας δώσουμε επίσης μια all inclusive προσφορά(πλύν καυσίμων) .